Historische WK-hattrick voor Tilburgse Limoncello

Voor het derde jaar op rij wist de in Tilburg geproduceerde ‘Limoncello di Mallorca’ een bronzen medaille te halen op de International Wine & Spirits Competition (IWSC). Nooit wist een limoncello meer dan 3 keer op rij een medaille te behalen.

De IWSC is al ruim 50 jaar de meest prestigieuze internationale competitie. Daarom wordt het ook wel ‘het WK voor alcoholhoudende dranken’ genoemd. Dit jaar streden 4.000 inzendingen uit 90 landen om de medailles in de ‘spirits competition’. In zo’n enorm veld blijkt het dan ook heel bijzonder om 3x achter elkaar een medaille te mogen ophalen.

Limoncello di Mallorca voor 2e keer op rij medaillewinnaar op WK voor dranken

De in Tilburg geproduceerde Limoncello di Mallorca wist wederom een bronzen medaille in de wacht te slepen. De International Wine & Spirits Competition (IWSC) wordt al sinds jaren gezien als dé meest toonaangevende wedstrijd op het gebied van dranken. Tweemaal achter elkaar in de medailles vallen blijkt een lastige opgave in een groot wereldwijd speelveld. Vorig jaar wist geen enkele producent deze prestatie te leveren. Dit jaar lukte het Suzan en Joost wél om hun plaats in de wereldtop vast te houden.


Limoncello di Mallorca wint bronzen medaille op WK voor dranken

De in Tilburg geproduceerde 'limoncello di Mallorca' werd afgelopen niet alleen uitgeroepen tot beste Spaanse limoncello maar versloeg ook verrassend alle andere inzendingen uit Zuid Europa. De International Wine &Spirits Competition (IWSC) wordt al sinds jaren gezien als dé meest toonaangevende wedstrijd op het gebied van dranken. De bronzen winnaars kunnen bijna niet geloven dat hun hobby tot dit resultaat heeft geleid.