Limoncello di Mallorca introduceert ‘LdM Ibiza Edition’

Typische ‘Ibiza-sfeer’ inspiratiebron voor nieuwe limoncello

Waar voor veel mensen Ibiza synoniem staat voor ultieme party’s was voor Limoncello di Mallorca (LdM) juist de andere kant van Ibiza de inspiratiebron. Het hippie gevoel in de kleine winkeltjes en markten, het helemaal ‘zen’ zijn bij de zonsondergang bij Sunset Ashram en de ongerepte natuur in de bergen voor Portinatx. Dit resulteert in een nieuwe limoncello: ‘LdM Ibiza Edition’.

Natuurlijk is de basis de allerbeste biologische citroenen van de Balearen. Koud gewassen, ultradun geschild en gemaakt met het beste water van Europa. Maar aan deze limoncello zijn diverse kruiden en specerijen toegevoegd die voor LdM die typische Ibiza-sfeer verbeelden: “het helemaal ‘zen’ zijn in tropische sferen op een prachtig terras aan het strand met de voetjes in het zand”. De ultieme drank die je dán wil drinken; puur, met ijs of als Limoncello Spritz.

Deze speciale limoncello wordt gemaakt met nóg meer citroen en is een fractie zoeter. Daardoor is deze limoncello uitermate geschikt voor limoncello Spritz. Een glas vol met ijsklonten en vervolgens in gelijke delen limoncello en een goede sodawater toevoegen. De samenvatting van ons testpanel was reden om direct te starten met de productie. “De intense frisheid van citroen met een vleugje passievrucht, vanille, kaneel, honing en mango. De afdronk is subliem waarbij de smaaktonen in volledige harmonie zijn”.