Veelgestelde vragen

 

Wat kost verzending?

Onze verzending kost €6,95 per bestelling; bij orders vanaf €49 is verzenden gratis.

 

Kan ik de Limoncello ook ophalen bij jullie zonder verzendkosten?

Jazeker! Wij werken samen met Wijnkoperij van Bilsen. De Limoncello kan je daar kopen tegen de online prijzen. Wijnkoperij van Bilsen is gevestigd aan de Korvelseweg 45, 5025 JB in Tilburg.

 

Kan ik ook naar landen buiten Nederland versturen?

Op dit moment is dat helaas nog niet mogelijk via de webshop. Mail ons op info@limoncellodimallorca.com en dan bespreken we wat mogelijk is.

 

Kan ik bestellingen retour zenden?

Onaangebroken flessen waarvan de plastic seal nog aanwezig is alsmede de glaasjes kunnen worden teruggestuurd. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Stuur je bestelling in de originele verpakking aan ons terug. Zorg dat je in de verpakking een kopie of print meestuurt van de bestelbevestiging die je bij je bestelling per mail hebt ontvangen. Schrijf op dit formulier het Ibannummer en de naam van de rekeninghouder aan wie wij het geld kunnen terugbetalen.

 

Waar zijn de foto's op jullie website genomen?

De foto van het strand is Platja de Formentor bij Cala Pi de la Posada. De citroenboomgaard is bij het dorpje Fornalutx.

 

Jullie zeggen de lekkerste Limoncello van de wereld te hebben. Wie bepaalt dat?

Er is natuurlijk maar 1 iemand die kan bepalen wat het lekkerste is en dat ben jij! Maar wij hebben in al onze testen nog nooit meegemaakt als iemand onze Limoncello drinkt naast de voor die persoon tot op dat moment favoriete Limoncello, hij/zij onze Limoncello niet lekkerder vond!