Zo kan je genieten van de lekkerste Limoncello!


Klassieke wijze

De unieke smaak van Limoncello komt het meest tot zijn recht wanneer je hem puur drinkt, recht uit de vriezer. Veel mensen zijn echter niet gewend aan drankjes met 30% alcohol. Vind jij 30% te sterk kan je de limoncello verdunnen door het toevoegen van een ijsklontje of bronwater mét of zonder koolzuur. Limoncello di Mallorca heeft zoveel kracht dat ook dát heerlijk is. Zorg dat je de fles goed schudt voor gebruik!

Limoncello Tonic

Limoncello-tonic is momenteel helemaal hot! Natuurlijk maak jij deze zomerse drank met de lekkerste Limoncello van de wereld. Doe flink wat ijs in een groot glas. Mix 1 deel Limoncello op 2 delen tonic. Garneer je cocktail met een paar blaadjes munt of basilicum. Zorg dat je de fles goed schudt voor gebruik!

Limoncello Spritz

Limoncello Spritz is een heerlijke klassieke combinatie. Doe flink wat ijs in een groot glas. Mix 1 deel Limoncello op 2 delen Cava (of andere mousserende witte wijn). Garneer je cocktail met een takje munt en of schijfje citroen. Deze mix resulteert in een drank met een alcoholpercentage van bijna 20%. Als je dat te sterk vindt voeg dan sodawater toe. Zorg dat je de limoncellofles goed schudt voor gebruik!

Limoncello Meringue taart

Gravad Lax met Limoncello

Limoncello-risotto met kreeft